برگزاري جلسه دانشجويان جديدالورود شاهد و ايثارگر در سال 1398
جلسه معارفه دانشجويان جديد الورود شاهد و ايثارگر مورخ 98/08/13 با دعوت قبلي از دانشجويان ، اساتيد مشاور و نماينده معاونت آموزشي در محل سالن كنفرانس مديريت اطلاع رساني كتابخانه مركزي دانشگاه برگزار گرديد.

جلسه معارفه دانشجويان جديد الورود شاهد و ايثارگرمورخ 98/08/13 با دعوت قبلي از دانشجويان ، اساتيد مشاور و نماينده معاونت آموزشي در محل سالن كنفرانس مديريت اطلاع رساني كتابخانه مركزي دانشگاه برگزار گرديد.

در اين جلسه ضمن اطلاع رساني لازم درخصوص آيين نامه  و تسهيلات دانشجويان شاهد و ايثارگر، اساتيد مشاور نقطه نظرات لازم را ارائه نمودند. درپايان جلسه از دانشجويان برتر شاهد و ايثارگر ذيل تقدير بعمل آمد.

سجاد علي پور (فرزند جانباز بالاي 25%) تنها دانشجوي پذيرفته شده در آزمون دستياري دندانپزشكي سال جاري معرفي شد و مهديه پودينه مقدم در رشته Phd پرستاري با معدل 19/75 ، مهدي محمدي دخت با معدل 17/31 و ابوالفضل مهديان فر با معدل 17/23 در رشته دندانپزشكي وحميده فنودي در رشته كارشناسي اتاق عمل با معدل17/52

منبع:
حوزه رياست
تعداد بازدید:
تاریخ:
1398/08/14
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

کد امنیت