مسلم صادقی

سمت: مدیر بازرسی، ارزیابی عملکرد و پاسخگوئی به شکایات دانشگاه

مدرک تحصیلی: کارشناسی ارشد روانشناسی بالینی

تلفن: 32395065

سوابق اجرایی:   - کارشناس مدیریت بازرسی، ارزیابی عملکرد و پاسخگوئی به شکایات دانشگاه

واحد پاسخگویی به شکایات:

• 1401/06/05 - 10:07
حوزه ریاست

دیدار با خانواده آزاده سرافراز شهید اسدزاده و جمعی از آزادگان بیرجند

سرپرست دانشگاه و هیئت همراه، همزمان با گرامیداشت 26 مردادماه سالروز بازگشت آزادگان به میهن اسلامی و آغاز هفته دولت با خانواده آزاده سرافراز، جانباز پاسدار و سردار شهید حاج یحیی اسدزاده دیدار و گفتگو کرد.

حوزه ریاست
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، سرپرست دانشگاه با بیان اینکه همه ما وامدار شهداء، ایثارگران و آزادگان هستیم گفت: شهداءاز جان خود که بزرگترین ثروت و سرمایه وجودی انسان است گذشتند تا امنیت و آرامش امروز کشور را مدیون خون شهداء باشیم.

دکتر سید محمد موسوی میرزائی با اشاره به رشادت، دلاوری و از خودگذشتگی آزادگان در دفاع مقدس، دوران اسارت و پس از آن برای حفظ و پاسداشت ارزشهای انقلاب اسلامی افزود: آزادگان در زندان های رژیم بعثی، سخت ترین و شدیدترین شکنجه ها را تحمل کردند و با صبر و استقامت خود، الگویی عزتمندانه و شرافتمندانه به یادگار گذاشتند و قطعاً نام پرافتخار این عزیزان برای همیشه در اذهان باقی خواهد ماند.

وی با قدردانی از صبوری خانواده های آزادگان تصریح کرد: باید فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه ترویج و تببین شود

شیرعلی یعقوب پور نیز با بیان اینکه توفیق داشتم مدتی با شهید اسد زاده ارتباط تنگاتنگ داشته باشم گفت: صبر و استقامت شهید اسد زاده ستودنی بود.

وی با اظهار اینکه شهید اسدزاده مصداق عملی مبارزه با ظالم و دفاع از مظلوم بود تصریح کرد: این شهید والامقام به شهادت که آرزوی دیرینه اش بود رسید و امیدواریم شفیع ما در آن دنیا باشد

آزاده دفاع مقدس نیز با بیان اینکه در طول دوران اسارت و پس از آزادی، همواره از اخلاق حسنه و رفتار بسیار زیبای شهید اسدزاده بهره مند شدیم گفت: لیاقت این شهید بزرگوار بالاتر از ایثارگری بود و به شهادت که حقش بود رسید.

غلامرضا رخشانی در این دیدار از همراهی سرپرست دانشگاه در پیگیری و حل مشکلات درمانی آزادگان و ایثارگران استان صمیمانه قدردانی کرد.

در پایان این دیدار، سرپرست دانشگاه از صبر و استقامت خانواده شهید اسدزاده و جمعی از آزادگان قدردانی کرد.

گفتنی است شهید یحیی اسدزاده سوم تیر 1341 در روستای چهکند بیرجند متولد شد.او سال 1361 در کرخه نور در حالی که مجروح شده بود، به اسارت بعثیان عراق درآمد و به مدت 8 سال و 4 ماه اسیر بود. این جانباز 70 درصد فردی صبور بود به طوری که در زمان اسارت به او لقب صابر داده بودند.

شهید اسدزاده سال 1369 از اسارت آزاد شد و 20 شهریور سال 1370 ازدواج کرد که حاصل این ازدواج 4 فرزند است.

شهید یحیی اسدزاده بعد از 20 سال تحمل درد و رنج ناشی از مجروحیت 27 تیر 1381 در بیمارستان شهید کامیاب مشهد به فیض شهادت نائل آمد.

• گروه خبری : اخبار زیرسایت حوزه ریاست,اسلايدشو,اخبار ستاد شاهد
کپی لینک کوتاه خبر: