ارائه خدمات رایگان درمانی، دندانپزشکی به اقشار کم بضاعت در دانشگاه علوم پزشکی بیرجند
اردوی جهادی درمانی الکفیل با همراهی و همکاری دانشگاه علوم پزشکی بیرجند و کمیته امداد امام خمینی (ره) طی 4 روز 23 الی ۲۶ آبان ماه در سالن پردیس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند جهت ارائه خدمات درمانی پزشکی و دندانپزشکی به قشر محروم و آسیب پذیر جامعه برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه؛ سرپرست مدیریت فرهنگی دانشگاه در این خصوص با بیان اینکه مهمترین هدف از برگزاری اردوهای جهادی توجه به خودسازی و تلاش برای رفع محرومیت است گفت: در همین راستا، درمانگاه سیار شهید دکتر سید احمد رحیمی با ظرفیت قریب به 60 یونیت دندانپزشکی فعال در سالن پردیس دانشگاه راه اندازی شد تا طی مدت 4 روز فعالیت این اردو با حضور بیش از ۸۰ نفر از دندانپزشکان و اساتید دانشکدههای دندانپزشکی بیرجند، مشهد و... و مشارکت بیش از ۱۰۰ نفر از دانشجویان دانشگاه در حیطههای دستیاری، تریاژ، پشتیبانی و مدیریت مجموعه، خدمات رایگان به مراجعین ارائه شود.
دکتر قائد یوسفی در خصوص روند خدمات ارائه شده افزود: حدود دو هفته قبل از آغاز اردو، به همت گروه جهادی حضرت فاطمه الزهرا سلام الله بسیج دانشجویی دانشگاه و همکاری کمیته امداد امام خمینی (ره) قریب به ۲۵۰۰ نفر از مددجویان کمیته امداد با دهکهای اقتصادی ۱ تا ۵ شناسایی و غربالگری شدند و در طول مدت برگزاری اردو کلیه مراجعین علاوه بر دریافت تمامی سطوح خدمات دندانپزشکی اساسی (کشیدن،ترمیم، عصب کشی )تریاژ شده و در صورت نیاز توسط ماما و پزشک عمومی مستقر در درمانگاه سیار ویزیت شدند.
وی خاطرنشان کرد: ضمناً سیستم ارجاع به همکاران متخصص درصورت نیاز بیمار نیز فعال بوده و بیماران نیازمند مطابق دستورالعملهای موجود جهت دریافت خدمات تخصصی ارجاع شدند.
سرپرست مدیریت فرهنگی دانشگاه افزود: همزمان با ارائه خدمات مذکور ۲۵۰ نفر از نیازمندان نیز جهت دریافت عینک طبی توسط همکاران بینایی سنج داوطلب ویزیت شده و فرایند تهیه و تقدیم عینک رایگان به این بزرگواران با همکاری گروه جهادی الکفیل انجام گردید.
دکتر یوسفی خدمات ارائه شده را شامل ۹۸۱ خدمت کشیدن دندان، 1333 مورد ترمیم، 105 مورد عصب کشی، 55 خدمت فیشورسیلانت، 87 مورد جرم گیری و 1041 مورد تریاژ، ویزیت پزشک و مامایی اعلام کرد.
وی با تاکید بر اینکه استمرار و تداوم خدمات رسانی به اقشار محروم و مستضعف جامعه از مسائل ضروری و اولویت کارهای جهادی و افراد جهادگر است خاطرنشان کرد: برگزاری اردوهای جهادی مختص قشر خاصی نیست و قطعاً هر کسی که دغدغه خدمت به مردم، محرومین، نیازمندان دارد و عاشق کشور عزیزمان ایران و نظام مقدس جمهوری اسلامی است در اینگونه برنامه ها شرکت می کند.
دکتر یوسفی با قدردانی از حمایت و همکاری کلیه مجموعه های دانشگاه؛ گروه جهادی درمانی الکفیل و کمیته امداد استان اظهار داشت:این اردو که با همراهی، حضور و تقدیر استاندار معزز ، فرمانده سپاه انصار الرضا(ع)، فرمانده ارشد آجا در استان ،فرماندهی پدافند هوایی شرق کشور، پروفسور بلالی (پدر علم سم شناسی ایران) و همسر ایشان دکتر مریم خوردی ( از بنیانگذاران برد تخصصی دندانپزشکی اطفال ایران )و جمعی از سایر مسئولین ارشد و شخصیت های برجسته استان همراه بود در شامگاه جمعه ۲۶ آبان ۱۴۰۲ به کار خود پایان داد.
نظر دهید