برگزاری یازدهمین جلسه برنامه های سند سلامت روان

یازدهمین جلسه هماهنگی سند سلامت روان در راستای برنامه ریزی جهت پیشگیری و کنترل موارد اقدام به خودکشی در استان، روز دوشنبه 06/10/1400 در محل اتاق دبیرخانه سیاست گذاری سلامت دانشگاه با حضور مدعوین محترم برگزار گردید.

در ابتدای نشست دکتر علی دلخروشان رئیس دبیرخانه سیاست گذاری سلامت ضمن خیرمقدم مدعوین با اشاره به اهمیت ارائه خدمات مشاوره و حمایت بیماران اقدام به خودکشی افزود: پیگیری و حمایت این بیماران توسط روانشناس مستقر در بیمارستان، نقش مهمی در کاهش موارد مجدد اقدام به خودکشی و خودکشی های منجر به فوت داشته که پیشنهاد می شود فرآیند پذیرش بیمار اقدام کننده به خودکشی در بیمارستان از ابتدا تا پایان مورد بازنگری قرار گرفته و در قالب یک طرح جامع جهت پیگیری در سطح ملی به دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی وزارت بهداشت ارسال گردد.

در ادامه سید مصطفی حسینی رئیس خانه مشارکت مردم در سلامت و نماینده سازمان های مردم نهاد استان با اشاره به عوامل خودکشی از جمله فشارهای زندگی، مسائل اجتماعی و مسائل روحی و روانی و غیره بیان کرد: پیشنهاد می گردد در راستای اطلاع رسانی و پیش آگاهی و نیز مداخله پس از درمان جهت ارائه خدمات مشاوره رایگان برای بیماران اقدام کننده به خودکشی، طرح جامعی مصوب و تدوین شده و از ظرفیت مراکز مشاوره سازمان های مردم نهاد و سایر دستگاههای اجرایی مرتبط در این زمینه استفاده شود.

در این نشست اعضای محترم جلسه به بیان نقطه نظرات و پیشنهادات در زمینه پیشگیری و کنترل خودکشی از جمله آموزش و پیش آگاهی در بستر فضای مجازی به صورت هفتگی و مستمر، انجام مداخله بیمارستانی برای مراجعین اقدام به خودکشی در بیمارستان توسط روانشناس مستقر در بیمارستان، برون سپاری خدمات مشاوره پس از درمان به سازمان های مردم نهاد مربوطه، استفاده از ظرفیت مراکز مشاوره سایر دستگاههای اجرایی مرتبط، استفاده از نظرات متخصصان و کارشناسان حوزه روانشناسی و... پرداختند.

منبع:
حوزه ریاست
تعداد بازدید:
تاریخ:
1400/10/11
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

کد امنیت