مسلم صادقی

سمت: مدیر بازرسی، ارزیابی عملکرد و پاسخگوئی به شکایات دانشگاه

مدرک تحصیلی: کارشناسی ارشد روانشناسی بالینی

تلفن: 32395065

سوابق اجرایی:   - کارشناس مدیریت بازرسی، ارزیابی عملکرد و پاسخگوئی به شکایات دانشگاه

 

واحد پاسخگویی به شکایات:

الهام تواضع

سمت: کارشناس پاسخگویی به شکایات

مدرک تحصیلی: کارشناس مدیریت بازرگانی

تلفن: 32395071

عباس کدخدا

سمت: کارشناس بازرسی و پاسخگویی به شکایات

مدرک تحصیلی: کارشناس مدارک پزشکی

تلفن: 32395066

 

ناصر شفائی

سمت: کارشناس بازرسی و پاسخگویی به شکایات

مدرک تحصیلی: کارشناسی ارشد حسابداری

تلفن: 32395073

 

واحد ارزیابی عملکرد:

علی راهداری

سمت: کارشناس مسئول ارزیابی عملکرد

مدرک تحصیلی: کارشناس مدارک پزشکی

تلفن: 32395068

 

مهدی جان احمدی

سمت: کارشناس ارزیابی عملکرد

مدرک تحصیلی: دکتری مدیریت دولتی

تلفن: 32395070

واحد بازرسی:

علیرضا زارعی

سمت: کارشناس بازرسی و پاسخگویی به شکایات

مدرک تحصیلی: کارشناس ارشد مدیریت خدمات بهداشتی و درمانی

تلفن: 32395067

سجاد اکبری

سمت: کارشناس بازرسی و پاسخگویی به شکایات

مدرک تحصیلی: کارشناس فوریت های پزشکی

تلفن: 32395072

 
  • 1402/09/05 - 07:25
  • - تعداد بازدید: 172
  • - تعداد بازدیدکننده: 170
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

کمیته تخصصی فنی نان با محوریت تولید آرد و نان کامل

کمیته تخصصی فنی نان با محوریت سلامت و کیفیت نان و تولید آرد و نان کامل با حضور کارشناسان معاونت بهداشتی، معاونت غذا و دارو و دبیرخانه سلامت و امنیت غذایی دانشگاه روز سه شنبه 23 آبان در محل اتاق دبیرخانه سلامت و امنیت غذایی دانشگاه(اتاق 101) علوم پزشکی برگزار گردید.  

در  این نشست مدعوین به بیان نقطه نظرات و پیشنهادات در خصوص سلامت و کیفیت آرد و نان کامل از قبیل تعیین کارخانه تولیدکننده آرد کامل در استان، استفاده از تجربیات موفق سایر استان ها در این زمینه، طرح موضوع مربوطه در کارگروه سلامت استان و تعیین وظایف بین بخشی دستگاههای اجرایی، لزوم فرهنگ سازی استفاده از نان کامل در جامعه و... پرداختند.

  • گروه خبری : اخبار,اخبار زیرسایت حوزه ریاست,اخبار دبیرخانه سیاستگذاری سلامت
  • کد خبر : 49133
کپی لینک کوتاه خبر:

اشتراک گذاری در شبکه‌های اجتماعی

کلمات کلیدی
محمد خوشدل
خبرنگار

محمد خوشدل

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید