• 1402/09/05 - 07:25
  • - تعداد بازدید: 235
  • - تعداد بازدیدکننده: 233
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

کمیته تخصصی فنی نان با محوریت تولید آرد و نان کامل

کمیته تخصصی فنی نان با محوریت سلامت و کیفیت نان و تولید آرد و نان کامل با حضور کارشناسان معاونت بهداشتی، معاونت غذا و دارو و دبیرخانه سلامت و امنیت غذایی دانشگاه روز سه شنبه 23 آبان در محل اتاق دبیرخانه سلامت و امنیت غذایی دانشگاه(اتاق 101) علوم پزشکی برگزار گردید.  

در  این نشست مدعوین به بیان نقطه نظرات و پیشنهادات در خصوص سلامت و کیفیت آرد و نان کامل از قبیل تعیین کارخانه تولیدکننده آرد کامل در استان، استفاده از تجربیات موفق سایر استان ها در این زمینه، طرح موضوع مربوطه در کارگروه سلامت استان و تعیین وظایف بین بخشی دستگاههای اجرایی، لزوم فرهنگ سازی استفاده از نان کامل در جامعه و... پرداختند.

  • گروه خبری : اخبار,اخبار زیرسایت حوزه ریاست,اخبار دبیرخانه سیاستگذاری سلامت
  • کد خبر : 49133
کپی لینک کوتاه خبر:

اشتراک گذاری در شبکه‌های اجتماعی

کلمات کلیدی
محمد خوشدل
تنظیم کننده خبر

محمد خوشدل

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید