کمیته تخصصی فنی نان با محوریت تولید آرد و نان کامل

کمیته تخصصی فنی نان با محوریت سلامت و کیفیت نان و تولید آرد و نان کامل با حضور کارشناسان معاونت بهداشتی، معاونت غذا و دارو و دبیرخانه سلامت و امنیت غذایی دانشگاه روز سه شنبه 23 آبان در محل اتاق دبیرخانه سلامت و امنیت غذایی دانشگاه(اتاق 101) علوم پزشکی برگزار گردید.
در این نشست مدعوین به بیان نقطه نظرات و پیشنهادات در خصوص سلامت و کیفیت آرد و نان کامل از قبیل تعیین کارخانه تولیدکننده آرد کامل در استان، استفاده از تجربیات موفق سایر استان ها در این زمینه، طرح موضوع مربوطه در کارگروه سلامت استان و تعیین وظایف بین بخشی دستگاههای اجرایی، لزوم فرهنگ سازی استفاده از نان کامل در جامعه و... پرداختند.
کپی لینک کوتاه خبر:
نظر دهید